svensk sommar

Idag blir det jobb från 17 - stängning, gillar den tiden. Eller det finns både för och nackdelar, nackdelen är att man vet aldrig när man kommer ut från butiken.. Vissa får ju för sig att storhandla 5 minuter innan vi stänger och så får man sitta där och vänta på att dom ska komma och betala, kan vara ganska jobbigt.. Men ett 4-5 timmars pass är inte så farligt, så gillar tiden endå :)
Imorgon blir det samma tid, sen blir det lååånga pass i helgen.. söndagen tex så jobbar jag 12-stängning.. men då är det dubbelt betalt så inte mig emot :D sen har jag bara typ 1 vecka kvar *woho*!
Men hoppas på att få fast anställning till hösten!

Ikväll efter jobbet hämtar älskling upp mig, han ska sova hos mig. Sista natten tillsammans innan han drar iväg.. han kommer inte ens vara hemma på min födelsedag nästa vecka :( menmen..

Nu ska jag be mamma börja med maten så jag får i mig lite mat innan jag börjar!

SNÄLLA, RARA, SÖTA, GE SVERIGE SOLIGT OCH VARMT VÄDER !!
(hatar den svenska sommaren med kyla & moln..)

Puss<3


ändrade planer

Idag var igentligen planerna att åka på allsången på skansen med tjejjerna, men det vart inte så. Tycker det känns helt onödigt att sitta på en och samma plats i över 10 timmar i regnigt väder, eller? skulle vara en helt annan sak om det var soligt och varmt ute, då kunde man legat och solat bort tiden :) Man får se allsången på tv helt enkelt! Sen mådde tydligen inte Evelina så bra heller så det kanske vart bra som det vart endå..

Idag har jag varit duktig och gymmat, gjorde alla maskinerna plus motion, var jätteskönt efteråt!
Snart ska jag och markus iväg på bio på heron city, myspys :) vi har inte bestämt vilken film ännu men jag vill se "män som hatar kvinnor", har inte hunnit se den ännu.. och den verkar riktigt bra!

Känns väldigt skönt att vara ledig nu i 2 dagar, koppla bort jobbet lite och umgås med min älskling.
På lördag åker han till öland med sin familj och ska vara borta i en vecka, sen när han kommer hem så åker vi iväg.. Så vi kommer vara ifrån varandra ett tag snart igen.. :/

men men, bara vi får sova med varandra och mysa lite nu tills på lördag så är jag nöjd :)

Nu måste jag sluta skriva!

Puss på er <3

Grattis Julia 19 år :) <3

 Idag fyller min älskade vän Julia 19 år!, hipp hipp hurra !! Hoppas du får en grymt bra födelsedag :)

Idag har jag jobbat.. 8.30-16.00, det var ganska tufft idag.. Dels är jag ingen morgon människa och sen så var det så hysteriskt mycket folk idag! Köerna bara växte och växte och dom tog aldrig slut! Lagom slut var man efter det där passet..
Nu har jag precis duschat och fixa mig inför ikväll, vi tjejjer ska ut och käka och fira julias födelsedag :) MYS!
Blir nog inte så sent eftersom jag är sjukt trött efter jobbet och dessutom ska julia jobba tidigt imorgon bitti också.
Men ser fram emot att träffa alla tjejjerna igen, sen ska det bli grymt spännande att kolla in julias nya lägenhet !

Snart ska jag ta bussen hem till julia och spana in hennes nya boende!, men skriver nog imorgon igen då jag äntligen är LEDIG! :) woho!

Bjuder på en härlig bild på det söta födelsedagsbarnet :)



Puss på er <3

det var på tiden !

Godkväll!
Kom precis hem från jobbet, var inte en så jobbig arbetstid idag (16-20) så jag ska inte klaga, men imorgon jobbar jag 12-20.. plus i helgen.. och det är löningshelg i helgen.. mycket mer folk som kommer och handlar.. men jag klarar det :D
igår var jag, älskling, mamma, linus, lucas, simon & samuel på grönan! Var kul att dra dit efter typ 10 års tid? haha, mycket som var förändrat ^
Grabbarna åkte som tokar medans jag, mamma och älskling gick omkring och kollade läget, tillslut slutade det med en varsin öl för dom på tyrols, markus var inne på att ta en 1 liters haha men han ångrade sig  ^
Vi kom dit vid halv 12 men jag och mamma drog hemmåt vid 7, vädret var inte på topp hela dagen så fick  gå omkring med blöta fötter och var frusen.. (jag fryser ovanligt mycket). Grabbarna kom hem vid 11 ^
Imorgon åker kusinerna hem :/ men vi lär nog träffa dom igen sen när vi åker ner till ekön vecka 33 :) (det närmar sig!)

Nu får det vara nog med skrivandet! Jag skriver sen när jag får tid igen (dock inte i helgen).

Förresten, jag tappade mitt gymkort idag.. hade det på gymmet men sen var det borta :( jag hoppas verkligen jag får tillbaka det, det där kortet betyder så sjukt mycket. betalar ju fortfarande för det också.. Så, om det är någon som gymmar på Nautilus på torvalla och som hittar ett gymkort så kanske ni kan säga till?

Må så gott alla läsare, natti natti!

bjuder på 2 bilder från gårdagen ^ haha

jag & älskling :) (något fel på bilden ^)


samuel vann en STOOOR center :D

Ta hand om varandra <3

GRATTIS MORMOR 70 ÅR !

Idag fyller min älskade mormor 70 år! Grattis grattis mormor :)
Du ser verkligen inte ut som 70, du ser mycket yngre ut, och det säger många ska du veta :) hihi

Bjuder på en bild på min käraste mormor :)


Hoppas du får en riktigt bra födelsedag, soligt & fint väder är det iallafall :)

Puss <3


körkort nästa, tack !

Var nyss inne på tyresö trafikskolas hemsida och gjorde lite tester, det går bättre nu än innan har jag märkt! :D
35 / 70 rätt, ska göra minst ett test varje dag nu har jag bestämt mig för så jag klarar slutprovet sen på vägverket!
Målet är att ha körkortet i handen i augusti, och det ska jag fan klara! Snart blir det halkbanan sen uppkörning och prov och sen har jag det, ÅH VAD JAG LÄNGTAR !!
Körkort är något jag verkligen behöver känner jag, att ta bilen till jobbet som tar 10 min via motorvägen känns inte helt fel, det lockar ganska mycket kan jag säga ;)

NU ÄR JAG NÄRA ! :)


ps, det böjar lukta gott från köket, mamma bakar bullar *mums* :)

förvirrande humör

Im back!
Förlåt för lite dålig uppdatering men har inte haft så mycket tid eller ork till att skriva.. Mitt humör e helt cp som går upp & ner hela tiden (fattar inte varför?)..
Vi hade det jätte härligt på Ekön, men vädret hade kunnat varit bättre. Vi hade en enda dag då solen var framme och man kunde pressa lite i solen, annars var det regnigt och blåsigt.. Sen när man kommer hem igen så är det värsta sommarvärmen (suck?).
Har ganska mycket jobb nu framför mig, vecka 30, 31 & 32 är det som mest, men tänk pengarna man får in sen ;)
Vecka 33 åker hela familjen ner till Ekön igen, hade velat ha med mig min älskling också men han börjar ju jobba den veckan :( (när jag jobbar har han semester och när jag blir ledig börjar han jobba, jävligt?)

Det är bara bita ihop och se det positivt, men det har inte gått så bra på senaste tiden.. Har känt mig ganska nere och deppig på senaste tiden, kanske för att man inte träffat markus på snart 2 veckor?..

Skulle ha träffat Jenny idag och gå på bio med henne ikväll åså men får se hur det blir för nu har jag fått tillbaka min halsont och förkylning igen, har säkert något i kroppen.. Fick ju feber å skit när vi var på ekön också, skumt..

Nu ska jag fixa någon lunch och knarka i mig halstabletter!

Bjuder på en bild, (lite bränna på axeln, men jag jobbar på benen okej! haha viting..)


Ta hand om er <3


äntligen ekön !

Godmorgon alla sötnosar som läser :)
Har haft fullt upp hela helgen med jobb så har inte hunnit skriva helt enkelt.. Det går riktigt bra för mig på willys och det är jag jätte glad över :) enda nackdelen är att man får ganska ont i ryggen efter ett tag när man suttit i kassan i ett par timmar..

Var uppe vid 6 imorse (hur orkar jag?) och duschade och fixade mig, och strax ska vi dra iväg ner till ekön :)
Jag, mamma, linus och lucas blir det som åker (pappa & markus jobbar), jag ska vara där från mån- tordag kväll eller fredag morgon för börjar jobba vid 3 på fredagen.. men det blir några dagar att slappna av och njuta av iallafall!
Åh vad jag älskar Ekön, det är en camping där mormor och morfar har sin husvagn, jag har alltid tyckt om det stället och det är så grymt vackert där bland klipporna och vattnet (längtar)!
Sen ska vi träffa min moster, magnus och kusinerna på tisdag, dom har tydligen köpt en segelbåt (spännande),  Får hoppas på riktigt bra väder också!

Nu ska jag packa ner det sista, skriver sen när jag kommer hem igen :)

Puss på er & ta hand om er <3

GRATTIS LUCAS 13 ÅR !

Idag fyller min älskade lillebror 13 år! :) Grattis grattis !
Tonåring och allt, ska bli kul att se om det blir någon förändring, haha :)
Ikväll ska vi grilla (hoppas det inte regnar), och så ska lucas få lite presenter å så blir det lite fredagsmys!

När jag gick upp imorse så sken solen och det var hela 33 grader, hoppade in i duschen och sen när jag kommer ut så har det blivit molningt och det både åskar och blixtrar, snacka om att vädret kan ändra sig totalt..

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kanske äntligen få föna håret om blixten är borta?

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG ÄLSKADE LILLEBROR PÅ FÖDELSEDAGEN! :)

Bjuder på en bild på födelsedagsbarnet såklart!
Värsta coola killen ;)


SOLBRÄND !!

ajj, ajj ajj, nu har jag bränt mig riktigt ordentligt.. Man lär sig aldrig, vill bara bli brun och få en fin bränna men man lär sig aldrig att det gör sjukt ont sen när man väl bränner sig, suck..
Mamma övertalade mig igår om att jag ska sola helt utan smink, jag gjorde det idag och brände mig riktigt ordentligt.. det känns som ett skydd när man har lite foundation när man solar så man inte bränner sig så därför har jag haft det innan för då har jag inte bränt mig.. Men ska börja smörja in ansiktet med mycket solkräm istället.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med kylbalsam från apoteket, sen ska vi laga tacos tillsammans! Har gymmat idag också, men gud va varmt det var.. har aldrig svettats så mycket som jag gjorde idag, men det känns riktigt bra nu efteråt!

Imorgon fyller min lillebror 13 år, (tonåring, hur ska detta gå^)!
Har vart lite bråk mellan mig och markus också, känns inte så bra.. Men vissa dagar känner jag att jag vill vara för mig själv och då tror han att jag inte vill träffa honom och så blir det missförstånd.. När jag pratade med han förut sa han att han hade en överraskning till mig, undra vad det kan vara? (inte så lätt att vara världens nyfiknaste person..)
Men jag älskar dig markus, det hoppas jag du vet! <3

Nu kom kylbalsamet, hoppas det hjälper !!

Puss <3

RSS 2.0