sjukling..

 Hej mina älskade läsare!
jag vet att jag suger på att skriva ofta, men ska försöka bli bättre!
Nu har jag blivit sjuk :( Förkyld, huvudvärk, halsont och lätt feber.. Har ingen ork att göra någonting och blir helt slut av att bara gå upp för trappan, då är det verkligen något som är fel känner man..
Har varit duktig idag iallafall. Började dagen med en varm dusch, sen fixade jag en kopp kaffe och sen la jag mig i soffan och läste teori! Har läst ut hela boken, men ska läsa om den igen så allt sitter i huvudet till tusen! Det börjar ju närma sig teoriprovet och uppkörning för mig nu så nu ligger jag i rejält ! :) avslöjar inget datum än!

Min älskling har tagit tag i att kolla efter lägenheter.. Vi har bara pratat lite om det, och typ lagt det åt sidan eftersom att vi båda måste ha fast anställning åså.. pengarna som styr som vanligt.. men vi ska iallafall gå och kolla på lite visningar åså och se om man hittar något man fastnar för :) Jag får ju jobba kvar på willys lite i höst så lite pengar får man ju in, sen kan man ju alltid ta lån.. Längtar efter att få flytta ihop med dig älskling :)

I helgen blir det Årsta till stugan, vi i familjen ska dit och ha det mysigt. Grilla, fiska, bada(?!), m.m.

Nu orkar jag inte skriva mer, ska ta en till alvedon och krypa ner i soffan igen och plugga vägmärken!
Ha det bra och ta hand om er! <3


Fy skäms!

Förlåt att jag inte har skrivit på AS LÄNGE, men har verkligen inte haft tid eller ens tanke på att blogga..
Kommer knappt ihåg vad jag skrev sist (skrämmande), menmen!
Jag har iallafall klarat av alla jobbpass på willys för sommaren, och nu står KÖRKORTET först på listan. Har bokat TEORIPROV och UPPKÖRNING så nu känns det NÄRA!! Jag hoppas verkligen att jag KLARAR det!!
Jag tänker inte skriva när jag ska göra det, ni får helt enkelt reda på när jag har körkortet i handen :)
Jag har körlektion varje dag denna vecka, vilket känns bra. Gör mig bara mer och mer säkrare, sen ska jag plugga teori VARJE dag tills provet är. JAG SKA KLARA DET! Det har jag redan bestämt mig för :)
Sen när jag fixat körkortet ska jag åka ner med bilen till Linköping och hjälpa min kära mormor och morfar att flytta!
Har ganska höga förväntningar på mig själv men jag ska fixa detta.
Juste! Jag får fortsätta jobba på willys! WOHO! Har ett schema från 21 september - sista November typ, känns grymt bra!
kommer kunna köpa min DRÖM BIL sen när jag jobbat! :)

Nu har jag inte tid att skriva mer, ska övningsköra till bilskolan och ha körlektion, sen hem och gymma och sen träffa älskling ikväll :)

Ha en underbar dag!

Puss <3


ingen bra uppdaterare ^

Äntligen här! eller vad säger ni?(NOT!)
Har inte haft tid att skriva, har vart ute vid stugan på årsta som vi har hyrt för det mesta och där finns ingen dator. dessutom har jag också jobbat 7 dagar i STRECK nu..
Fyllde år igår, vart en lyckad dag :) Jag och familjen åkte ut med båt till utö och var där hela dagen, myspys! Fick en massa pengar och presentkort, tack för alla gratulationer allihopa! Ni är underbara som kommer ihåg mig, haha :)

Idag vaknade jag i stugan imorse vid 9, åt frukost med lillebror och mamma och sen solade vi och bara slappade, tod en promenad vid havet.
Sen gick vi ner och badade (FÖRSTA GÅNGEN FÖR MIG I ÅR! SKANDAL!) haha, det var svinkallt innan man kom i men sen vart det hur skönt som helst :)
Sen fick jag skjuts hem, gymmade, tvättade, käkade och sen drog jag till jobbet!
Imorgon är min sista jobbdag!
Gud vad härligt det känns, jobbat i 6 veckor nu så man är ganska sugen på ledighet nu kan man säga :D
På måndag åker vi till ekön och är där i 1 - 2 veckor, härligt att komma bort lite! Men vädret måste verkligen vara på topp!

Kom typ hem för en stund sen från jobbet, kollat lite på tv och nu sitter jag här och skriver lite. Imorgon blir det som sagt jobb igen, 12 -20.30. Efter jobbet hämtar ÄLSKLING upp mig :D Han kommer hem från Öland imorgon den lilla plutten! Sen ska vi åka ut till stugan på årsta och käka grillat och sen sova tillsammans i en liten annan stuga som är på tomten som är som ett "förråd" typ, men det finns en säng där som jag har sovit själv i nu de senaste dagarna så ska bli mysigt att ha sin älskade bredvid sig :)

Nu ORKAR jag inte skriva mer, men jag lovar att jag ska skriva mer sen och ladda upp en massa bilder!
Ska försöka göra det på söndag kväll!

PS) KLAGA INTE PÅ VÄRMEN UTE, DEN ÄR HÄR FÖR ATT STANNA! :)

Sov gott alla sötnosar <3


RSS 2.0