tillbaka i stockholm

Hej alla underbara läsare! ( ser att det är en hel del, gud vad kul!)

Nu är jag tillbaka i stockholm igen efter en helg på Kråmö med julia och hennes familj!
Vi var på Kråmö från fre-sön, vädret var sisådär men det är sånt man får ta! Vi hade det iallafall hur mysigt som helst och kråmö är ett ställe att rekommendera ;)
Vi hade ingen el men där har man ett bevis på att man faktiskt klarar sig riktigt bra utan el också, men så fort när vi kom hem till julia så var det duschen som gällde, haha :)
Vi grillade, solade vid bryggan (då det var sol), satt på kllpporna och kolla ut över havet, åt jordgubbar med grädde och verkligen NJÖT av ledighet och få komma bort från vardagen lite!
Tack så himla mycket för en otroligt härlig resa med er <33

Kom hem vid 2 tiden och då var det första jag gjorde att gå ut och PRESSA i SOLEN, låg på studsmattan med en kudde och en kopp kaffe och verkligen NJÖT! Hela den här veckan ska det vara hur varmt som helst, äntligen är sommarvärmen här! :)
Vid 4 tiden drog jag och pappa ut och övningskörde (har teorikurs och körlektion imorgon), sen kom vi hem och jag lagade middag och nu sitter jag här och skriver av mig lite :)

Troligtvis ska jag och min familj ut till gålö från fre-sön, mamma har hyrt en stuga, ska blir riktigt skönt! (sista helgen jag är ledig, sen är det jobb varenda helg i ca 6 veckor framöver), ska se till att njuta!

Idag fyller julias pojkvän ROBBAN 20 ÅR, GRATTIS GRATTIS!! :D

Lite bilder från Kråmö :)


Hanna och hennes kompis i den röda jollen :D


 Söta Disa :)


Julia på kråmö :D


Fin utsikt


 Vi fick såpbubblor :)

Pusshej <3

Kommentarer
Postat av: Julia

Tack för att du ville följa med ^^ Söta bilder :P



puss <3<3

2009-07-01 @ 23:31:34
URL: http://juliasundell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0